Wildcard

SC Wildcard
Ansøgning til SC Wildcard 2023 er lukket nu, deadline var er den 30. april 2023. Vi glæder os til foråret 2024, hvor vi åbne for ansøgning Wildcard til Sommercamp 2024. 

Hvis du ikke har de store økonomiske ressourcer, har du mulighed for at ansøge om at komme i betragtning til Sommercamp Wildcard. Wildcardet dækker helt eller delvist ugebilletten og el for dig og din familie, afhængigt af antallet af ansøgere. Wildcardet dækker dog ikke leje af campingvogn el. lign., hvorfor du selv skal sørge for logi i form af campingvogn, telt eller andet.

Foretrukne ansøgere vil være enlige forsørgere med hjemmeboende børn under 18 år.
Har du spørgsmål til SC Wildcard kan du skrive til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.


Kilifi Wildcard
Ansøgning til KILIFI Wildcard 2023 er lukket nu, deadline var er den 30. april 2023. Vi glæder os til foråret, hvor vi åbner for ansøgning til KILIFI Wildcard 2024. 

Da der er forskel på de informationer vi har brug for til hhv. Sommercamp og KilifiGAF, bedes du udfylde en separat ansøgning til KilifiGAF, hvis du ønsker at dit barn skal på KilifiGAF. Dette barn skal derfor IKKE medtages i Sommercamp Wildcard ansøgningen, men nævnes gerne under begrundelse.