Talere

Ankomst
Når du ankommer til Sommercamp skal du blot tage til din bygade og stille dit telt eller din campingvogn op. Spørg gerne en Campguide hvor din bygade er. 

Armbånd
Når du er blevet installeret, skal du henvende dig i Campreceptionen, som er i lokalet på Camphallens side mod Mariager Højskolen. Her vil du få udleveret dit armbånd, som giver dig adgang til ugens aktiviteter. Sørg for at værterne ved Camphallen kan se dit armbånd, når du ankommer til Camphallen. 

Campugen
Campens program starter lørdag aften kl 19.00 og slutter fredag kl. 15.15 efter KickOff. Du er velkommen til at ankomme og overnatte på området fra fredag.

El
Der er el på hele camp-pladsen. El-tilslutning lukker lørdag formiddag efter campens afslutning. 

Grill
Brug af ild (inkl. grill) ved telte og campingvogne er ikke tilladt. Der vil være afmærkede områder med grill.

Hunde
Der er mulighed for at have hund med på campingpladsen. Plads anvises i yderområde. Vi vil dog anbefale ikke at tage hunden med. Overnatning

Kost
Du har mulighed for at købe morgen-, middags- og aftensmad i campcafeteriaet. Madbilletter købes i campreceptionen. Alternativt findes der også diverse madboder rundt på pladsen. 

Logi
Du kan overnatte på campområdet i telt eller campingvogn, som du selv medbringer. Fra 1. april kan du her på siden se listen over ledige campingvogne. Det er også muligt at leje sig ind i private hjem. Skriv til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. for at få mere info om privat logi. 

Leje af campingvogn
Du har mulighed for at leje en campingvogn af en privat udlejer via vores side. https://sommercamp.dk/da/component/camping Siden er tilgængelig fra 1. april. Mange udlejere vil gerne transportere og opsætte vognen på pladsen. Du skal blot oplyse dem hvilken bygade du bor på. Der vil stå guides ved alle indkørsler som henviser dem til din bygade. 

Parkering
Det er ikke tilladt at parkere på Camppladsen. Du finder flere parkeringsområder uden for Camppladsen. Se Sommercampmagasinet for mere info eller spørg en Campguide. 

Ro
Der skal være ro på pladsen mellem 23.00 og 06.00. 

Rengøring
Du bedes respektere, når vores rengøringsfolk er i færd med at rengøre toiletter og bade. Brug venligst de faciliteter som ikke bliver rengjort på det pågældende tidspunkt. 

Rygning
Rygning foregår uden for campområdet, hvor der er opsat spande til skodning.