MiniGUF

For børn i børnehavealderen - en gudstjeneste i børnehøjde med kreative fortællinger og sjove figurer!

Hold på tropehat og safaribriller, for nu skal miniGUF en tur i junglen. Fra søndag til fredag formiddag kl. 10 byder vi indenfor i miniGUF-teltet, hvor et program med et mix af sang, skuespil og fjolleri venter. Her kan man møde spændende jungledyr og selveste junglens konge. miniGUF’s populære maskot, Panda, er selvfølgelig også med, og den har sin helt egen vinkel på det hele. Bedst af alt skal vi opleve Jesus i miniGUF.

Hygge og kreative aktiviteter

Hver eftermiddag kl. 14 er der i miniGUF’s legeland mulighed for sjove lege og spændende krea for de mindste. Tag din kreative sans med og lad de vilde idéer få frit spil.

Vafler, kaffe og svævebane

MiniGUF samarbejder med Mission Uden Grænser (MUG). Det er en missions- og nødhjælpsorganisation, som blandt andet hjælper børn i Østeuropa med at få mad, tøj og en bedre skolegang. MUG vil igen i år føre succesen videre med en café i loungeteltet ved legelandet, hvor du om eftermiddagen og aftenen kan købe softice og vafler, kaffe og kage eller hygge med børnene ved bålet, når mørket falder på. Indtægterne vil gå til at sende fattige børn i Østeuropa på sommerlejre.

 

 

 

facebookYouTubeStreaming      

Nyhedsbrev

Kontakt os

  • CampSekretariatet
    Gl. Hobrovej 10b
    9550 Mariager
  • 61459952
  • info@sommercamp.dk

kontakt