MiniGUF

MiniGuf Pic 1

Velkommen til Miniguf for alle 2-6-årige børn
I år mødes vi i teltet kl. 10-11 og leger pirater, som elsker at sejle og lede efter skatte. Vi skal sammen synge til Gud og finde guld i den skat, som vi har fået af ham.

Kl. 14.00 kan du komme med en voksen i MUG-teltet ved siden af Miniguf og selv gå på skattejagt samt lave andre sjove udfordringer og krea-aktiviteter. 

MUG-teltet (Mission Uden Grænser) holder åbent hver dag kl. 11.00-12.00 og kl. 13.30-15.30 med aktiviteter og salg af lækre forfriskninger. Vi glæder os til at se dig!


Igennem årtier har der været tradition for at skabe et helt særligt univers for de mindste på̊ Sommercamp. Og det må̊ endelig ikke forveksles med børnepasning. MiniGUF er gudstjenester for børn i børnehavealderen. Holdet bag miniGUF ønsker at gøre de bibelske budskaber relevante og forståelige for børnene ved at anvende kreativitet og humor. De tilstræber, at al indhold, både sang, eventyr og bibelfortælling, er på̊ et niveau, som børnene kan relatere til og derfor overføre til dem selv.

MiniGUF giver på̊ mange måder mulighed for, at børn og forældre kan få en fælles oplevelse. Både forældre og bedsteforældre er således flittige bænkevarmere i miniGUF teltet.