KilifiGAF

Tweens som har afsluttet 5. eller 6. klasse indtager området ved Efterskolen Frydensberg. KILIFI-GAF kombinerer glæde, venskaber, søskendeskab og vilde oplevelser med en forståelse for, at teenagere ikke er for umodne til at leve tæt med Gud og erfare Helligåndens kraft.

På KILIFI er der fest! Årets tema er ”All invited - all united”, og vi inviterer alle 5-6 klasser til et brag af en lejr. Gud inviterer os alle til at tilbringe tid med Ham, Jesus og Helligånden, til at have fællesskab og ’good times’. Vi vil sætte fokus på, at Jesus er for alle, og at han inviterer os til fællesskab med Ham.

Som deltager på KILIFI kan du glæde dig til at få masser af nye venner, være en del af nogle spændende og sjove aktiviteter og inspirerende møder, hvor vi sætter Gud i fokus. Udover det får du lov til at møde en gruppe ledere, som bare venter på at lære lige præcis dig at kende og få fællesskab med dig og alle dine nye venner. Det hele foregår på Frydensberg Efterskole, hvor vi har en masse aktiviteter og samlinger. Derudover deltager vi også til events med GAF og i den store Camphal. Skynd dig at tilmelde dig på sommercamp.dk.

Du tilmelder dig Kilifi-GAF her

Følg med på facebook.com/KILIFIGAF