GUF

Guf foregår ved Mariagerfjord Frikirke og er for alle børn mllem 6-12 år. 

Hold øje med sommercamps facebook og insta, hvor vi giver besked om særlige events i GUFland.

I år skal vi til Indien. I år 52 ankommer apostlen Thomas til en landsby i junglen, hvor byens folk bøvler med den skumle herremand Egoishna, som vil udvide sit risimperium. 

Glæd jer til at se hvordan sidste års helt Felix bliver venner med pigen Samira, og hvordan de sammen oplever farlige eventyr og hører Thomas forklare om sin bedste ven Jesus.

Forældre lav gerne aftaler i bygaden om at skiftes til at gå med i GUFland. Især er det vigtigt at børnene ved hvordan de kommer hjem efter Guf er slut.

Hold øje med sommercamps facebook og insta, hvor vi giver besked om særlige events i GUFland.

Normalt dagsprogram på GUF
9.00 – 10.00 SC-toget kører rundt på pladsen. Bare følg med toget, så ender man i GUFland.

10.00 – 12.00 GUF-gudstjeneste. Sjove sange, skøre konkurrencer, spændende Teater, hver dag ser vi et nyt afsnit af årets teaterstykke, så gå ikke glip af en eneste morgen. 

Efter gudstjenesten er der aktiviteter i GUFland. Kom og prøv det hele!

14.30 – 17.00 Åbent i GUFland. Alle er velkomne – også små søskende, forældre og bedsteforældre. Der er fx hoppeborg, fodbold og bålhygge, brætspil og rollespil, forældrekaffe og slikbod.

18.50 – 21.00 AftenGUF. Tegnefilm, hoppeborg, boldspil, slikbod og masser af hygge.

Første aften på Sommercamp
Alle aldre begynder sammen i Sommercamphallen. Efter et kvarters tid går alle GUFmedarbejdere og børn over til GUFland. Aftal gerne på forhånd hvilke forældre, der går med børnene, og hvem der henter dem kl. 21.

T-shirt
Børnene kan i slikboden købe årets t-shirt til 120 kr. 

Gul t-shirt ordning – for børn med særlige behov
Hvis der er noget vi særligt skal vide for at jeres børn kan få et godt Guf må i gerne skrive en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Vores særligt opmærksomme medarbejdere, der kan kendes på gule t-shirts, vil gerne mødes og høre hvad vi skal være opmærksomme på. 

Vil du hjælpe?
Vi kan godt bruge flere til at hjælpe os med aktiviteterne i GUFland. Skriv gerne en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. og fortæl hvor meget du kan være med. Tusind tak!