Grande

Grande er for alle, som ikke er koblet på et af de aldersbetingede spor. Det er særligt gudstjenesterne i Camphallen samt seminarerne om eftermiddagen, som præger Grande-programmet.

Det er noget helt særligt at stå i Camp-hallen og opleve suset af flere tusinde stemmers lovsang samt lytte til inspirerende og til tider provokerende forkyndelse. En formiddagsgudstjeneste med koncentreret undervisning, der sætter både hjerte og tanker i bevægelse, en eftermiddagsaftale med gamle venner på byens spisested, en tur i GUF-land med ungerne, der utålmodigt venter på, at snobrødet bliver gennembagt, et udbud af seminarer om at møde udfordringer som single, familie, mand/kvinde, kristen og meget mere. Grande er for alle, som ikke er koblet på et af de aldersbetingede spor.

Det er særligt gudstjenesterne i Camphallen samt seminarerne om eftermiddagen, som præger Grande-programmet. Det er arrangementer, hvor enkelte også indgår i de øvrige spors programmer. Grande-programmet er, som navnet antyder, stort. Derfor vil du ikke kunne nå at deltage til det hele. Det er et tilbud til dig, hvor du kan vælge det, som smager dig bedst. Derudover kan deltagerne nyde de mange lokale aktiviteter i bygaderne samt slappe af i caféen og nyde noget dejligt musik.

GRANDEs program findes i menuen Indhold under seminarer, gudstjenester og koncerter.

ERHVERVSNETVÆRK
Vi ønsker at skabe anledning til at kristne erhvervsfolk kan netværke, og vi inviterer onsdag kl. 12.30-16.45 til oplæg og samtale.

-Frokost - Dialog og networking ved maden
-Oplæg ved Ben Teefy
-Løvens hule (uden investeringer) Fire iværksættere pitcher deres ideer – deltagerne inddeles i grupper som giver feedback til iværksætterne
-Pause og kaffe
-Paneldiskussion – "Mads og monopolet". Vi spiller hinanden gode ved at stille skarpt på synergier mellem kirke og erhverv. Evaluerer real life dilemmaer med et spændende panel af anerkendte ledere fra kirke og erhverv. (Kirkeledere deltager)
-Afrunding

Vi vil også have en indsamling til Bygade-wildcards, som går til at give nye på Sommercamp et wildcard.

Pris inkl. frokost 270 kr. Betaling sker via MobilePay til 78367. Skriv dit navn i beskedfeltet. Din tilmelding er gyldig ved betaling på Mobilepay.

SC SOCIAL +25
For dig, som kommer uden familie, og som ønsker fællesskab med ligesindede, kan Sommercamp tilbyde et samlingssted, som vi kalder SC Social. Det kan til tider være lidt svært at finde nogen at dele sine oplevelser og aktiviteter med midt i en kæmpe camp med familier og børn. SC Social holder primært til i et hyggeligt og indbydende telt, hvor du vil få mulighed for at møde andre i samme livssituation. SC Social handler om at dele liv i en afslappet atmosfære med cafehygge, live musik, gåture ved vand og havn, kano og havkajak ture samt seminar om at være skilt og møde kærligheden i en sen alder. Din mulighed for at opleve Sommercamp 2019 i dens mangfoldighed – sammen med andre, hvor du kan nyde fællesskabet med dine venner og forhåbentlig udvide dit kristne single-netværk.