GAF

Alle som har afsluttet 7. klasse eller er fyldt 14 år kan deltage på GAF, som holder til på Mariager Efterskole.

 GAF ønsker at udfordre teenagerne på flere måder og rykke ved deres grænser. Mange teenagere kan opleve en usikkerhed og have svært ved at blive kloge på dem selv.

GAF er for dig, som giver high fives til vilde oplevelser med Gud og dine venner. GAF er for dig, som er klar på en meningsfyldt teenagelejr i to uger med næsten 300 andre teenagere og 100 af Danmarks bedste teenageledere. Derudover er GAF fyldt med vanvittige aktiviteter, tonsvis af nye og gamle venner, relevant undervisning, forvandlende Gudsmøder og alt muligt andet festligt. GAF foregår på Mariager Efterskole og er for alle, som har afsluttet 7. klasse eller er fyldt 14 år.

 GAF er fra d. 6.-19. juli, og du tilmelder dig på g-a-f.dk.

Temaet for #GAFtyve19 er Marked by ________?       

Hvad er du præget og mærket af? Angst, frygt, mindreværd og skam eller nåde, kærlighed og JESUS! Du er ikke defineret af din synd, men af din GUD! Jesus kan præge dig. I Bibelen læser vi om en kvinde, som hele sit liv havde blødninger. Hun vidste at, hvis hun bare kunne røre fligen af Jesu kappe, ville hun blive rask. Og netop i det øjeblik hun rørte ved kappen, blev hun rask. Uanset hvad du har været præget af i årevis, kan Jesus forandre det på et splitsekund. Gud har blæst sine livsånde i os. Vi er præget af Ham, og når vi siger “ja” til Ham, bliver vi Hans. Vi skal være “Marked by Jesus” og med hans natur i os gå ud i hverdagen og være med til at sætte spor og præge den kultur vi er en del af. Jesus er for alle og ønsker at ALLE mennesker skal kende Ham.

Læs mere og tilmeld dig på www.g-a-f.dk