Gaf

Alle som har afsluttet 7. klasse eller er fyldt 14 år kan deltage på GAF, som holder til på Mariager Efterskole.

 GAF ønsker at udfordre teenagerne på flere måder og rykke ved deres grænser. Mange teenagere kan opleve en usikkerhed og have svært ved at blive kloge på dem selv.

GAF er det hele. Vild og voldsom når den årlige mudderkamp skydes i gang. Ægte og opmærksom når livet deles, både de gode og dårlige sider. Sjov og gakket når man bare tuller rundt og chiller. GAF er to ugers teenagelejr, som foregår på Mariager Efterskole med ca. 300 teenagere og frivillige ledere, der giver den gas med alt det fede i sommerferien! Alle som har afsluttet 7. klasse eller er fyldt 14 år kan deltage på GAF.

 GAF ønsker at udfordre teenagerne på flere måder og rykke ved deres grænser. Mange teenagere kan opleve en usikkerhed og have svært ved at blive kloge på dem selv. GAF åbner for mangfoldigheden og dybden og inviterer til to uger, hvor der både er plads til de svære problemer og vild action. To meget forskellige områder som begge er med til at flytte grænser.

Temaet for GAFtyve16 er: POWER FULL?, som handler om at bruge sin kraft til noget, men endnu mere hvor man får sin kraft fra, og hvilken kraft der holder. Det er som om, at selvom vi er meget små mennesker på jorden, kæmper vi alligevel i egen kraft for at få magt, indflydelse og for at kunne styre og kontrollere. GAF er inspireret af Guds enorme styrke, og at bibelen taler om, at vi skal få del i hans kraft og bruge den til at gøre godt. Alle kender følelsen af at være tom, utilstrækkelig og uden energi. Hvad betyder det så, når der står i Bibelen at vi kan formå ALT gennem hans kraft? På GAF vil vi undersøge, hvad forskellen er på at fylde sig selv op med alt, hvad verden kan tilbyde i forhold til, at Gud fylder én op. Vi vil se på, hvad der sker, når vi mødes i ”kraftværket” og giver Gud lov til at komme og gøre det, han gør bedst. Vi lover, at der kommer til at være flere ampere end nogensinde før på GAF, og vi garanterer at Newton, Tesla og Duracell-kaniner bliver gjort til skamme, når GAF gir' gas på en god gang POWERopladning, der holder længere, end noget iPhone batteri nogensinde kommer til. Som altid er GAF programmet spækket med workshops, fede sportsturneringer, tonsvis af aktiviteter, mærkelige løb, geniale underholdningsshows, sommerlandstur og lækker hygge!


Læs mere og tilmeld dig på www.g-a-f.dk