GAF

Alle som har afsluttet 7. klasse eller er fyldt 14 år kan deltage på GAF, som holder til på Mariager Efterskole.

 GAF ønsker at udfordre teenagerne på flere måder og rykke ved deres grænser. Mange teenagere kan opleve en usikkerhed og have svært ved at blive kloge på dem selv.

GAF er en lejr - men ikke bare en almindelig lejr. GAF er for dig, som er klar på en meningsfyldt teenagelejr i to uger med næsten 300 andre teenagere og 100 af Danmarks bedste teenageledere. Derudover er GAF fyldt med van-vittige aktiviteter, tonsvis af nye og gamle venner, relevant undervisning, forvandlende Gudsmøder og alt muligt andet festligt. GAF foregår på Mariager Efterskole og er for alle, som har afsluttet 7. klasse eller er fyldt 14 år.

Vi siger BRING IT! Temaet for #GAFtyve18 er BRING IT! - Chosen to something greater. Mange mennesker i verden lever på en løgn, hvor de tror, at de ikke er noget særligt og kun er skabt til at sidde i en sofa og spise broccoli, indtil de dør. Men sandheden er, at alle mennesker er skabt af Gud med kæmpe talenter og er noget helt unikt! Derfor siger vi på GAFtyve18: BRING IT! Vi siger BRINGT IT til alt, Gud har til os, og vi siger BRING IT til dem, der prøver at stoppe os! Vi vil i år, når vi mødes på GAF, undersøge, hvilke talenter og gaver, Gud har givet os og bruge dem til at give det videre, når vi kommer hjem! Vi vil i år forstå, at vi ikke lever for os selv, men vi er: Chosen to something greater! GAF er fra d. 7.-20. juli, og du tilmelder dig på g-a-f.dk

Læs mere og tilmeld dig på www.g-a-f.dk