SC Sport

Så er det blevet tid til den mest prestigefyldte turnering i år.
Mariager lægger igen græs til to dages intens og underholdende fodbold hvor der spilles om ære, stolthed og den eftertragtede vandrepokal til vinderen.  Camp cup afholdes mandag og onsdag kl. 13.30- 17.00.

Der spilles på syv-mandsbaner med dertilhørende regler. Kampenes varighed afhænger af antallet af tilmeldte hold og finalen spilles onsdag eftermiddag.

For at kunne deltage skal man samle min. syv og max 12 spillere som alle bor i den by eller har tilknytning til den menighed som de stiller op for. Ved tilmelding udfyldes holdkort med navn og registrerings nr. og alder på alle spillere, hvorefter det kun er disse spillere som må komme på banen. Tilmeldingsblanket kan hentes i Campreceptionen, eller tilmeld dit hold ved at sende en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. . En vigtig tilføjelse er, at hvert hold skal stille med en kompetent og uvildig dommer til begge turneringsdage.

Yderligere krav til spillerne er at de er min. 16 år, spiller med benskinner samt møder op med positivt humør og ønske om fair spillede kampe.

Der kan i forbindelse med tilmelding søges dispensation fra ovennævnte. Denne vil blive behandlet af den turneringsansvarlige.