Gæstedag

 

borneshow

Gæstedag

Tirsdag 17. juli er Gæstedag på Sommercamp Mosaik. Det bliver en festdag med ekstra liv på pladsen og et særligt Børneshow for de yngste. Overvej om der er nogen i dit netværk, som har lyst til en sommerdag i Mariager på gæstedagen. Det er tanken, at du som deltager på Sommercamp kan invitere dine venner, familie, naboer eller andre med til Mariager og lade dem opleve stemningen en enkelt dag. 

På tur med Veterantoget
I år arrangerer vi sammen med Mariager-Handest Veteranjernbane en tur til en helt speciel SC CLASSIC-pris på kun 75 kr./person. Vi mødes på Mariager station ved havnen og tager toget kl. 14.10 til Handest og er retur i Mariager kl. 16.10.
Med Mariager-Handest Veteranjernbane er det muligt at opleve, hvordan man foretog en rejse i årene 1910-1950 og prøve de lokomotiver og vogne, som blev benyttet. Det er samtidig muligt at få en god naturoplevelse, da jernbanen gennemløber forholdsvis øde områder langs Mariagerfjord.
Man sørger selv for evt. madkurv og kaffe til turen. Der findes også en kiosk med begrænset sortiment - samt et lille ekstrasortiment af særlige jernbane-ting.